Az új autentikus SUV

Az új Rexton most biztonságosabb, erősebb, tágasabb és elegánsabb, mint valaha.

Fedezze fel az új Rextont!

Tagassag

Tágasság

Tágas és variálható – az új Rexton G4 a legnagyobb kényelmet és még annál is több helyet kínál a vezetőnek és az utasoknak egyaránt. Most 5 és 7 üléssel is kapható. Fedezze fel a Rexton belső terének kialakításában rejlő megannyi lehetőséget!

Technológiák

Technológiák

A legújabb technológiai megoldások – 360°-os kamera, multimédiás rendszer Apple CarPlay és Google Android támogatással, dinamikus motorok, független multilink felfüggesztés és összkerékhajtás. Nézze meg, mit kínál Önnek még az új Rexton G4.

Védelem

Védelem

Megbízható és biztonságos SUV, melyre számíthat – 9 légzsák, megerősített konstrukció, a legújabb technológiai megoldások és biztonsági rendszerek. Győződjön meg Ön is arról, hogyan fejlesztettük a jót tökéletesre!

Videó

Design

Részletek

Férfias SUV lehengerlő külsővel

A madárszárny által inspirált hűtőrács, valamint a szigorú elülső vonalak azt hangsúlyozzák, hogy egy klasszikus SUV-val van dolgunk, a dinamikus oldalsó vonalak pedig az autó méltóságteljes szépségét emelik ki. Merész, mégis stílusos, ez az új Rexton G4.

Ajtóküszöb burkolat

Külső irányjelző és a jármű melletti terület megvilágítása

Xenon világítás LED-es nappali menetfénnyel

A vízszintes kombinált hátsó lámpa hangsúlyozza az autó szélességét és egyedi megjelenését. A harmonikus vonalakat a LED-es rendszámtábla-világítás és sarokfények teszik teljessé.

Ködfényszórók LED-es fényforrással

Hátsó rendszámtábla LED-es megvilágítással

LED-es, kombinált hátsó lámpák

Szinkonfigurátor

 • GRAND fehér

 • PEARL WHITE

 • SPACE fekete

 • FINE ezüst

 • ELEMENTAL szürke

 • ATLANTIC kék

 • MARBLE grafit

carousel carousel carousel carousel carousel carousel carousel carousel
20 colos felni

20”-os alumínium keréktárcsák

18 colos felni

„Diamond Cutting”
18”-os alumínium keréktárcsák

17 colos felni

17”-os alumínium keréktárcsák

carousel
carousel carousel carousel

Keréktárcsák

az utolsó ecsetvonás a tökéletes dizájnhoz

Belső tér

Az ergonomikus ülések, amelyek tökéletesen idomulnak a test formájához, csökkentik a hosszú utazások során fellépő fáradtságot. Az ülések hihetetlenül puha és pihentető, elegáns öltésekkel varrt nappabőrrel vannak bevonva. A belső tér kellemes atmoszféráját ezen felül a kifinomult küszöbvilágítás, a kezelőpanel gombjaiba integrált kis fényforrások, valamint az ajtó burkolata biztosítja.

carousel

Adjon a Rexton G4-nek

valóban egyedi karaktert!

A belső kialakítás három színkombinációban érhető el.

Tágas és rugalmasan alakítható

Alakítsa ki a belső teret igényei szerint!

Mind az első, mind a hátsó üléssor fűthető, az első sorban levők pedig szellőztethetők is. A memóriás vezetőülésnek köszönhetően három különböző vezető tudja saját ülés-, kormány- és visszapillantótükör-beállításait elmenteni. A belső tér optimalizációjának köszönhetően minden utas számára nagy lábtér áll rendelkezésére. A hátsó üléssor lehajtható, ezáltal a csomagtartó térfogata maximálisra növelhető. Nézze meg, hogyan alakíthatja a belső teret az 5 és a 7 üléses változat esetén!

7 üléses

carousel
carousel
carousel
carousel
carousel
carousel

5 üléses

carousel
carousel
carousel
carousel

Praktikum mindenek felett

A lehajtható hátsó üléssornak köszönhetően a Rexton G4 különösen hosszú tárgyak szállítására is alkalmas. A 6. 7. ülések lehajtva illeszkednek a csomagtartó síkjához, így nem befolyásolják az autó használhatóságát.

Könnyebb hozzáférés

Egyszerű ki- és bepakolás

Az új Rexton G4-ben akár négy megpakolt golftáska számára is van hely bőséggel. Tegye a táskákat rézsútosan a csomagtartóba, és már nem is kell a második sor üléseit összehajtania.

A vezető akkor is ki tudja nyitni a csomagtartót, ha egyedül van és mindkét keze foglalt, anélkül, hogy a csomagokat le kellene tennie. Elég, ha az intelligens kulccsal a táskájában megáll három másodpercre a jármű közelében, és a csomagtérajtó automatikusan kinyílik.

carousel
carousel
carousel
carousel
carousel

Technológia

Motor

Zökkenőmentes, erőteljes vezetés

A Rexton G4 e-XDi220-as, 2,2 l-es motorjával 182 lóerő és 420 Nm (AT) leadására képes. A jármű hátul megerősített, 10 lengőkaros független függesztéssel van felszerelve (Premium), amely garantálja a tökéletes kanyarodási és vezetési komfortot. Normál vezetési körülmények között a jármű hajtása a hátsó kerekeken keresztül történik, ami az optimális tömegeloszlásnak köszönhetően javítja a menetstabilitást. A nem állandó 4WD összkerékhajtásos variáns esetében a vezető két összekerékhajtás-típus közül választhat. A Rexton akár 3 tonnát is tud vontatni (dízel/AT).

carousel
carousel

Apple CarPlay &

Google Android Auto

Csatlakoztassa okostelefonját a fejegységhez, és máris tud telefonálni, SMS-ezni és zenét hallgatni – mindezt vezetés közben.* (*) Az opció 9,2”-os navigációs kijelző és 8”-os intelligens Audiosystem kijelző esetén érhető el.

A pilótafülke

Öröm a vezetés, öröm az utazás

A Rexton G4 kommunikációs rendszere – az Apple CarPlay és a Google Android Auto támogatásával – 9,2” méretű, nagyfelbontású érintőképernyőjével emelkedik ki a mezőnyből.

3D kamerarendszer

360°-os körpanoráma

Négy külső kamera garantálja a vezető számára a zavartalan kilátást minden irányban, így lehet a kanyarodási és parkolási manővereket játszi könnyedséggel és biztonsággal elvégezni.

Elektronikus rögzítőfék

Auto Hold funkcióval

Szervokormány

Sebességfüggő működéssel

Nagyfelbontású navigációs rendszer

9,2” képátlóval

360°-os körpanoráma

3D kamerarendszer

SUPERVISION kijelző

6 választható színnel és grafikával

A sebességet három módon megjelenítő

Digitális kijelző

A sebességkijelzés három módon lehetséges – standard, animációs és fordulatszámmal kiegészített.

A rendszer ezen kívül rádióval, MP3-lejátszóval, USB-kimenettel és – nagyfelbontású filmek vetítéséhez – digitális kijelzővel van felszerelve.

Fedélzeti számítógép

kijelző

Hajtás

Intelligens 4WD összkerékhajtás

A kapcsolható összkerékhajtásnak köszönhetően a vezető eldöntheti, hogy a változó útviszonyoknak megfelelően – vagy épp az utaktól távol – mikor szeretné bekapcsolni a rendszert. Ezzel a rendszerrel az utazás biztonságosabb és hatékonyabb lesz annál, mint ha egyetlen állandó összkerékhajtás lenne csak a járműben. (Elérhető a nem állandó összkerékhajtásos variáns esetében.)

4wd

Összkerékhajtás

4H – síkos útra és off-road körülmények esetén

4wd

Összkerékhajtás

4L – felező funkció – nehéz terepre és alacsony sebességhez

2wd

Kétkerékhajtás

2H – normál utcai autózáshoz

A legmodernebb elektronikai technológia

Az új Rexton G4 a legújabb biztonsági rendszereket kínálja, a nagyobb biztonság, a használhatóság és a vezetési komfort fokozása érdekében.

bsd

Holttér-figyelő rendszer (BSD)

A rendszer felismeri a holttérben hátul és a jármű közelében levő más járműveket, és a külső tükörben villogó fénnyel figyelmezteti a vezetőt.

fcw

Frontális ütközésfigyelmeztetés (FCW)

A rendszer figyelmezteti a vezetőt más járművel vagy egy gyalogossal való ütközés lehetőségének veszélyére.

hba

Távolsági fényszóró-asszisztens (HBA)

A rendszer felismeri a szemből érkező járművet, és automatikusan tompítottra kapcsolja a távolsági fényszórót, ami megkönnyíti az éjszakai vezetést. Az asszisztens ez után ismét bekapcsolja a távolsági fényszórót.

swa

Sávváltás asszisztens (SWA)

A rendszer felismeri a hátulról nagy sebességgel közeledő járművet, és a külső tükörben villogó fénnyel figyelmezteti a vezetőt.

ldw

Sávelhagyásra figyelmeztető rendszer (LDW)

Ha a jármű elhagyja a sávját, a rendszer figyelmezteti a vezetőt, kivéve, ha a vezető korábban kitette a megfelelő irányjelzőt.

rcta

Hátsó keresztforgalom figyelmeztetô (RCTA)

A rendszer tolatás közben támogatja a vezetőt. Felismeri a hátul jobbról vagy balról közeledő másik járművet.

tsr

TÁBLAFELISMERŐ RENDSZER (TSR)

A táblafelismerő szoftvernek köszönhetően a rendszer felismeri a közeledő közlekedési jeleket. A megfelelő információt ezután a multimédiás rendszer kijelzi.

aeb

Vészfékező rendszer (AEB)

A rendszer azáltal segít elkerülni az ütközést vagy minimalizálni annak következményeit, hogy felismeri a másik álló vagy haladó járművet, és a vezetőt időben figyelmezteti, vagy akár önállóan vészfékez, amennyiben ez szükséges.

carousel

Funkcionalitás

Igazi útitárs

Az új Rexton G4 nem csak a méltóságteljes dizájnjával és tágas, luxus minőségű belső terével hódít. A jármű erős és sokoldalú kísérőtárs is. Vigye magával kirándulni egész családját, csomagjait, vitorláshajóját vagy egy nehéz pótkocsit az ismeretlenbe – a Rexton G4 minden utazáskor tökéletesen beválik.

Az új Rexton G4 akár 3000 kg-os* tömeget is el tud vontatni. A jármű átkapcsolható összkerékhajtással van felszerelve, ami számos lehetőséget kínál.

* Fékkel rendelkező vontatmányokra vonatkozik, és függ a motor és a sebességváltó fajtájától.

carousel
1
2
3
4
5
6
7
8
9

Biztonság

minden utas számára

Az új Rextont úgy terveztük, hogy a legváratlanabb helyzetekben is megvédje Önt és családtagjait. Az új G4-es modell esetén az alapfelszereltség részét képezi a 6 légzsák (opcionális elérhető 9 légzsák): vezető és utasoldali légzsák (utasoldalon kikapcsolható), első oldal- és függöny légzsákok. Az első üléseken utazók épségét ezeken túl az összecsukló kormányoszlop, az előfeszítővel és erőhatárolóval ellátott első biztonsági övek és aktív fejtámlák is védik.

9 légzsák

 • 1 Vezetőoldali légzsák
 • 2 térdlégzsák a vezető számára
 • 3 utasoldali légzsák
 • 4,5 oldalsó vezető- és utaslégzsák
 • 6,7 hátsó oldallégzsákok
 • 8,9 függönylégzsákok
carousel

Biztonsági technológiák

Igazi útitárs

Az ESP rendszer egy számos aktív biztonsági funkciót magába foglaló platform, amelybe beletartozik például az aktív borulásgátló (ARP), a vészfékezés-jelző (ESS), a fékasszisztens (BAS) és a visszagurulás-gátló (HSA).

ess

ESS

vészfékezés-jelző
hdc

HDC

lejtmenet-asszisztens

A biztonságot és vezetési komfortot fokozó rendszerek: vészfékezés-jelző (ESS), lejtmenet-asszisztens (HDC) és visszagurulás-gátló (HSA).

hsa

HSA

visszagurulás-gátló
carousel

Olyan örökséget hozunk létre, amely büszkeségre ad okot

A Rexton G4 minden területen a legjobb megoldást kínálja. A karosszéria váza felülmúlhatatlanul robusztus, a belső tér pedig tágas és fényűző. A jármű kiváló vonóerővel rendelkezik, a vezetőt támogató számos rendszert és a felfüggesztést pedig úgy tervezték, hogy a legnagyobb biztonságot és vezetési komfortot biztosítsák. És ez még nem minden. A Rexton G4 egy olyan SUV, amelyre minden tulajdonos büszke lehet.

Felszereltség és technikai adatok

Rexton G4 (Új) "style 2wd" felszereltség

bruttó 10 999 000 Ft-tól

 • 2.2 e-XDI – 181 LE
 • AEBS automata vészfékező rendszer
 • LDWS Sávelhagyásra figyelmeztető rendszer
 • TSR Táblafelismerő rendszer
 • HDC lejtmenet vezérlő
 • HSA visszagurulás gátló
 • Vezető és utasoldali légzsák, első ülés oldallégzsákok, függöny légzsákok
 • 3,5" monokróm kijelző a műszeregységben
 • 17" könnyűfém keréktárcsák
 • Akár 7 üléses kivitelben is

Rexton G4 (Új) "premium 4wd" felszereltség

bruttó 13 999 000 Ft-tól

STYLE felszereltség felett:

 • Kapcsolható összkerékhajtás felező funkcióval
 • 7" színes 3D Supervision kijelző a műszeregységben
 • Fűthető kormánykerék
 • Szervokormány sebességfüggő rásegítéssel
 • Parkolást segítő radar elől-hátul (4-4 szenzor)
 • Intelligens kulcs (érintőszenzoros, kulcsnélküli ajtónyitás- és zárás, nyomógombos indítás, ESCL elektronikus kormányzár)
 • Beltéri hangulatvillágítás
 • Steppelt bőr ülés-, ajtó-, és műszerfal kárpit (el.állítható, szellőztethető első ülések, első-hátsó ülésfűtés, vezetőülés el. deréktámasszal)
 • 9,2" érintőképernyős multimédia egység, EU navigációval
 • 18" Diamond Cutting könnyűfém keréktárcsák 255/60 R18 gumiabroncsokkal
 • Xenon fényszóró + kanyarfény LED ködfényszóró

Felszereltség

Megnevezés Style 2WDPremium 4WD
Motorok
Rexton G4 2.2 e-XDI 181LE/420 Nm dízel10 990 000 Ft13 999 000 Ft
Csomagok
Mercedes-Benz E-Tronic 7 fokozatú automata váltó Winter üzemmóddal599 000 Ft-
Mercedes-Benz E-Tronic 7 fokozatú automata váltó Winter üzemmóddal, multi-link hátsó felfüggesztéssel: (10 lengőkaros független)-799 000 Ft
Kapcsolható összkerékhajtás felező funkcióval 599 000 FtX
7 üléses kivitel190 000 Ft190 000 Ft
Napfénytető becsípődésgátlóval-199 000 Ft
Oldalfellépő (statikus)390 000 Ft390 000 Ft
Biztonság
Kettős keresztlengőkaros első felfüggesztésXX
5 lengőkaros, merevhidas hátsó felfüggesztésXX
AEBS automata vészfékező rendszerXX
BAS fékasszisztensXX
LDWS Sávelhagyásra figyelmeztető rendszerXX
TSR Táblafelismerő rendszerXX
ABS + EBD (el. fékerő elosztó)XX
ESP menetstabilizáló rendszerXX
ARP aktív borulás gátlóXX
HDC lejtmenet vezérlőXX
HSA visszagurulás gátlóXX
TCS kipörgésgátlóXX
EPB elektronikus kézifékXX
4 irányba állítható kormányoszlopXX
Mechanikus kormányzárX-
Intelligens kulcs (érintőszenzoros, kulcsnélküli ajtónyitás- és zárás, nyomógombos indítás, ESCL elektronikus kormányzár) -X
Vezető és utasoldali légzsák (utasoldalon kikapcsolható), első ülés oldallégzsákok, függöny légzsákokXX
Légzsák csomag 9 db - 2. üléssorhoz 2 db oldallégzsák, vezetőüléshez térdlégzsák (Premium AT esetén standard)-X
Hidraulikus szervókormányXX
Kapaszkodók a "B" oszloponXX
Immobilizer (indításgátló)XX
Riasztó berendezés (géptető, ajtók és csomagtérajtó nyitása esetén)XX
Parkolást segítő radar elől-hátul (4-4 szenzor)-X
Központi zár sebességfüggő automatikus lezárássalXX
Elakadás jelző háromszögXX
Biztonsági gyermekzárXX
ISOFIX biztonsági gyermekülés rögzítés (2. üléssor)XX
Állítható magasságú első fejtámlákXX
Fejtámlák a 2. és 3. üléssorban (3. üléssor - 7 személyes kivitel esetén)XX
Kettős pirotechnikai övfeszítő, becsatolásra figyelmeztető jelzéssel az első ülések biztonsági öveihezXX
Pirotechnikai övfeszítő a második sor szélső biztonsági öveihezXX
Tech csomag: holttér figyelő (BSD), sávváltás asszisztens (LCA), hátsó keresztforgalom figyelmeztető (RCTA)--
Belső megjelenés / Kényelem
6 fokozatú manuális váltóXX
5 üléses kivitelXX
Automatikus vezérlésű fényszórók és esőérzékelős ablaktörlőkXX
3,5" monokróm kijelző a műszeregységbenX-
7" színes 3D Supervision kijelző a műszeregységben-X
220V-os csatlakozó (középkonzol hátsó részén)XX
Sebességtartó automatikaXX
Szervokormány sebességfüggő rásegítéssel-X
Bőrborítású kormánykerék és váltógombXX
Fűthető kormánykerék-X
Beltéri hangulatvillágítás-X
Lábtér világításXX
Automatikusan sötétedő belső visszapillantó tükör (2020. áprilisi gyártástól)-X
Elektromos ablakemelők elöl-hátul XX
Expressz le-fel ablakemelő funkció becsípődésvédelemmel az első ajtók eseténXX
Expressz le-fel ablakemelő funkció becsípődésvédelemmel a hátsó ajtók esetén (CON1 vagy CON2 opció esetén)-X
Behajtható indítókulcs + távirányítású központi zárXX
Fűthető szélvédő az ablaktörlő lapátoknálXX
Hátsó ablaktörlő mosóvalXX
Hátsó ablakfűtés időzítővelXX
Manuális légkondícionálóX-
Kétzónás automata légkondícionáló -X
7 személyes kivitel esetén manuális légkondícionáló a harmadik üléssornál -X
Szövet üléskárpitX-
Nem természetes bőr üléskárpit, szellőztethető első ülések, első-hátsó ülésfűtés (ülőlap-háttámla)-X
Magasságában manuálisan állítható vezetőülésX-
Elektromosan állítható első ülések (vezetőoldalon: 8, utasoldalon: 6 irányban), kiegészítő kapcsoló az utasoldali ülés állításához--
Steppelt bőr ülés-, ajtó-, és műszerfal kárpit (el.állítható, szellőztethető első ülések, első-hátsó ülésfűtés (ülőlap-háttámla), vezetőülés el. deréktámasszal, első utasoldali el. beszállás segítő, kiegészítő kapcsoló az utasoldali ülés állításához-X
Memóriás vezetőülés és külső tükrök- fekete/bézs steppelt belsőhöz - csak AT váltóval rendelhető--
Steppelt barna bőr csomag: (memóriás vezetőülés és külső tükrök, fekete tetőkárpíttal) - csak AT váltóval rendelhető--
60-40 arányban osztott, teljesen síkba dönthető, 2. üléssorXX
50-50 arányban osztott, síkba dönthető 3. üléssor (7 személys kivitel esetén)XX
Első és hátsó könyöktámasz + pohártartók XX
Szövet szőnyeg garnitúraXX
Csomagtér háló (csak 5 üléses változathoz)-X
Audio
Kormányvezérlés előkészítés (BT, audio)X-
Audiovezérlés a kormánykerékről-X
6 hangszóró, audió fejegység előkészítésselX-
8" érintőképernyős multimédiás audio rendszer 8 hangszóróval, tolatókamera, első-hátsó parkradar, kormányvezérlés, BT kihangosító, cápauszony antenna--
9,2" érintőképernyős multimédia egység, EU navigációval (DAB, RDS, cápauszony antenna, 8 hangszóróval, tolatókamera, első-hátsó parkradar, multikormány, BT kihangosító, kép a képben funkció, műszerfal kijelzőn navigációs utasítás megjelenítése)-X
Holttér figyelő (BSD), 360 fokos kamera (AMS), hátsó keresztforgalomra figyelmeztető (RCTA), sávváltás asszisztens (LCA) - csak AT váltóval rendelhető--
USB csatlakozó elöl, hátul (hátul csak töltő funkció)XX
Bluetooth telefon kihangosító-X
Külső megjelenés
17" könnyűfém keréktárcsák 235/70 R17 gumiabroncsokkalX-
18" Diamond Cutting könnyűfém keréktárcsák 255/60 R18 gumiabroncsokkal159 000 FtX
20" Sputtering könnyűfém keréktárcsák 255/50 R20 gumiabroncsokkal269 000 Ft159 000 Ft
Keréknyomás-ellenőrző rendszer (TPMS)XX
Intelligens motoros mozgatású csomagtér ajtó - csak AT váltóval rendelhető--
Defekt javító készletXX
Külső visszapillantó tükrök (fűthető, el. állítható, behajtható, integrált LED irányjelzővel, kilépőfénnyel)XX
Szinre fényezett ajtókilincsekXX
Projektoros első fényszórók állítható szintszabályzássalXX
Xenon fényszóró + kanyarfény LED ködfényszóró-X
HBA (Távolsági fényszóró assisztens)XX
Hátsó légterelő beépített féklámpávalXX
LED nappali menetfényXX
LED hátsó lámpákXX
Első ködlámpákXX
Hátsó ködlámpaXX
Solar control UV- és zajszűrő szélvédő és első oldalablakokXX
Privacy sötétített hátsó ablakok és csomagtérablak-X
TetősínXX
Külső színek
GRAND fehér (alap fényezés)XX
PEARL WHITE (gyöngyház fehér fényezés)289 000 Ft289 000 Ft
SPACE fekete metál199 000 Ft199 000 Ft
FINE ezüst metál199 000 Ft199 000 Ft
ELEMENTAL szürke metál199 000 Ft199 000 Ft
ATLANTIC kék metál199 000 Ft199 000 Ft
MARBLE grafit metál199 000 Ft199 000 Ft
Belső színek
Bézs szövet, bézs tetőkárpittal (ezüst hatású kormánykerék betétek)X-
Fekete szövet, bézs tetőkárpittal (ezüst hatású kormánykerék betétek)X-
Bézs nem természetes bőr, bézs tetőkárpittal (ezüst hatású kormánykerék betétek)--
Fekete nem természetes bőr, bézs tetőkárpittal (ezüst hatású kormánykerék betétek)--
Bézs steppelt bőr, bézs tetőkárpittal (ezüst hatású kormánykerék betétek)-X
Fekete steppelt bőr, bézs tetőkárpittal (ezüst hatású kormánykerék betétek)-X
Cognac barna steppelt bőr, fekete tetőkárpittal (zongoralakk fekete kormánykerék betétek) - csak AT váltóval és CON2 opcióval együtt rendelhető-X
Extra csomagok
Kényelmi csomag steppelt fekete/bézs bőr belsőhöz – csak AT váltóval rendelhető
 • Memóriás vezetőülés és külső tükrök
 • Holttér figyelő (BSD), 360 fokos kamera (AMS), hátsó keresztforgalomra figyelmeztető (RCTA), sávváltás asszisztens (LCA)
 • Intelligens motoros mozgatású csomagtér ajtó
 • Manuálisan állítható roló a hátsó ablakokon
-899 000 Ft
Kényelmi csomag steppelt barna bőr belsőhöz – csak AT váltóval rendelhető
 • Memóriás vezetőülés és külső tükrök
 • Holttér figyelő (BSD), 360 fokos kamera (AMS), hátsó keresztforgalomra figyelmeztető (RCTA), sávváltás asszisztens (LCA)
 • Intelligens motoros mozgatású csomagtér ajtó
 • Manuálisan állítható roló a hátsó ablakokon
-899 000 Ft
Smart csomag
 • Intelligens kulcs (érintőszenzoros, kulcsnélküli ajtónyitás- és zárás, nyomógombos indítás, ESCL elektronikus kormányzár)
 • 8” érintőképernyős multimédiás audio rendszer 8 hangszóróval
 • tolatókamera,első-hátsó parkradar,
 • kormányvezérlés, BT kihangosító, cápauszony antenna
499 000 Ft-

Technikai adatok

Motor Dízel 2.2 e-XDI 181 LE
Nitrogénoxid-emisszió kezelés SCR rendszer, AdBlue ® adalékkal
Meghajtás RWD
(hátsókerék hajtás)
4WD
(kapcsolható összkerékhajtás)
Váltó 6MT 7AT 6MT 7AT
Méretek
Hosszúság mm 4850
Szélesség mm 1960
Magasság mm 1825 (tetősínnel)
Tengelytáv mm 2865
Nyomtáv Elöl mm 1640
Hátul mm 1640
Túlnyúlás Első mm 895
Hátsó mm 1090
Hasmagasság mm 203 (224 független hátsó felfüggesztéssel)
Első/hátsó terepszög ° 20,5/22
Rámpaszög ° 20
Fordulókör átmérő m 11
Csomagtér térfogata (liter) VDA 214-es szabvány 5 személyes kivitel Alaphelyzet: 1051 l
2. üléssor 40%-ban döntve: 1376 l
2. üléssor 60%-ban döntve: 1652 l
2. üléssor 100%-ban döntve: 1977 l
7 személyes kivitel 2-3. üléssor kinyitva: 240 l
2. üléssor kinyitva 3. üléssor döntve: 872 l
3. üléssor döntve, 2. üléssor 40%-ban döntve: 1201 l
3. üléssor döntve, 2. üléssor 60%-ban döntve: 1477 l
3. üléssor döntve 50%-ban, 2. üléssor 40%-ban döntve: 777 l
3. üléssor döntve 50%-ban, 2. üléssor 60%-ban döntve: 1029 l
3. üléssor döntve, 2. üléssor 100%-ban döntve:1806 l
Súly
Össztömeg (5 személyes kivitel) kg 2750 2860
Össztömeg (7 személyes kivitel) kg 2850 2960
Önsúly (5 személyes kivitel) kg 1995-2065 2005-2106 2095-2165 2105-2206
Önsúly (7 személyes kivitel) kg 2020-2092 2030-2133 2120-2192 2130-2233
Vontatható össztömeg Fékezett kg 2700 2700 2700 3000
Fékezetlen kg 750
Motor
Üzemanyag - Dízel
Hengerűrtartalom cc 2157
Furat x löket mm 86,2 x 92,4
Kompresszió - 15,5 : 1
Hengerek száma - soros 4 hengeres
Teljesítmény
Maximális teljesítmény kW/RPM 133,1/4000
LE/RPM 181/4000
Maximális nyomaték Nm/RPM 218 / 1000
Maximális sebesség km/h 184 181 184 181
Gyorsulás 0-100 km/h-ra km/h 11,3 11,97 11,3 11,97
Üzemanyagtartály liter 70
Károsanyag kibocsátási szint - Euro 6
CO2 kibocsátás (vegyes) ** g/km 198-221
Üzemanyag fogyasztás (vegyes) ** l / 100 km 7.6 - 8.4

* WLTP szabvány szerint