Széchenyi Lízing GO!


Ismerje meg a Széchenyi Lízing GO! Konstrukció részleteit!

Finanszírozható ügyfelek köre

Az ügyfél gazdálkodásával kapcsolatos elvárás

Finanszírozható gépjárművek:Új / használt (8 éves korig) személy- és kishaszongépjárművek
Érvényesség:Visszavonásig, illetve Átmeneti jogcímű támogatás esetén 2021.12.31-ig
Konstrukció:Zárt-, nyíltvégű pénzügyi lízing
Kamatozás:Fix
Ügyfél által fizetendő ügyleti kamat:0,5 %/év*
Minimum finanszírozott összeg:1.000.000 Ft
Minimum önerő:20%, illetve zártvégű pénzügyi lízingnél ÁFA visszaigénylés esetén min. 30%.
Futamidő:24-84 hónap (NYPL esetében 72 hónap)
Biztosítás:Ügyfél CASCO
Finanszírozható Ügyfelek:Minden KKV-nak minősülő vállalkozás, amely megfelel a Széchenyi Kártya Program Üzletszabályzatának Széchenyi Újraindítása Lízingkonstrukció szabályzatában meghatározott feltételeknek
Kezelési költség:0 Ft**
A Széchenyi Lízing Go! konstrukcióban a kis- és középvállalkozásokról, fejlődésük támogatásáról szóló 2004. évi XXXIV. törvény rendelkezései szerint vállalkozásnak minősülő azon jogalanyok vehetnek részt, amelyek megfelelnek a konstrukció igénybevételének módjáról és feltételeiről szóló, mindenkor hatályos Lízingszabályzatban meghatározott feltételeknek. Az állam az Innovációs és Technológia Minisztérium útján a mindenkori hatályos kormányhatározat(ok), ill. jogszabályok alapján biztosít támogatást, amennyiben az ehhez szükséges fedezet rendelkezésre áll. A támogatás mértéke a lízingszerződés futamideje alatt változhat, vagy akár a támogatás megszüntetésére is sor kerülhet. A támogatás mértékének megváltoztatásával arányosan a lízingbevevő által fizetendő kamat és kezelési költség mértéke is változik, amely adott esetben a lízingdíj és a kezelési költség összegének jelentős mértékű növekedésével járhat. A finanszírozást az UniCredit Leasing Hungary Zrt. nyújtja. A Finanszírozó egyedi hitelbírálatot végez, a jóváhagyott végleges feltételeket, amelyek eltérhetnek a jelen hirdetésben feltüntetett feltételektől, az egyedi szerződés tartalmazza. A Finanszírozó mindenkor hatályos Üzletszabályzata, Általános Szerződési Feltételei és Hirdetménye elérhetőek a www.unicreditleasing.hu honlapon. A jelen hirdetésben közölt adatok nem teljeskörűek, és nem minősülnek szerződéskötési ajánlatnak. A részletekért keresse fel az www.ssangyong.hu weboldalt vagy SsangYong Márkakereskedőjét, aki a Finanszírozó pénzügyi szolgáltatásának közvetítőjeként jár el. A Széchenyi Lízing GO! igénylésének módjáról, a konstrukció feltételeiről tájékozódjon a https://www.kavosz.hu/lizing/szechenyi-lizing-go/ weboldalon elérhető leírásokból, valamint a kapcsolódó Lízingszabályzatból és annak mellékleteiből.
* Bruttó kamat: 8,0%/év, az állami támogatással csökkentett, fizetendő nettó kamat 0,5%/év
** Kezelési költség: 0,5%/év, az állami támogatással csökkentett, fizetendő költség 0 Ft

Az igénylés főbb folyamatai

Válassza ki lízingelni kívánt eszközét a SsangYong márkakereskedőjénél és kérje a SsangYong Finanszírozás Széchenyi Lízing Go! ajánlatát.

A tájékoztatás nem teljeskörű, nem minősül ajánlattételnek, részletekről érdeklődjön a SsangYong márkakereskedőnél, aki az UniCredit Leasing Hungary Zrt finanszírozást nyújtó közvetítőjeként jár el.

Márkakereskedés keresése